Mijn signatuur

Wat onderscheidt mijn werk van andere fotografen? Dat is moeilijk over jezelf te zeggen. Wat aanspreekt is de humor en het oog voor detail. Allereerst beschouw ik mezelf als een straatfotograaf. Daarnaast maak ik graag portretten, culinaire- en artistieke foto’s.

Straatfotografie is een specialisme dat veel van je vraagt; alertheid, observatievermogen en uiteraard de juiste timing. Je hebt de omstandigheden als licht en decor niet in de hand. Juist dat onverwachte maakt straatfotografie voor mij de ultieme uitdrukkingsvorm.

Inspiratie voor mijn ‘Gouden Plaatjes’ vind ik op locatie. Daarnaast ben ik ook graag bezig in de studio. Het karaktervol portretteren is een vak apart. Net als het smaakvol fotograferen van gerechten.

Ervaring en opleiding

Mijn kennis heb ik zowel in de praktijk als met theorie opgedaan. Ik ben begonnen als assistent-fotograaf en vervolgens doorgegroeid als fotograaf bij o.a. Amnesty International. Tegelijkertijd heb ik diverse cursussen gevolgd en mijn vakdiploma behaald. Dat maakt mij een allround professional.

Mijn bedrijf heb ik de naam ‘De Gouden Plaat’ meegegeven. Als freelancer neem ik geregeld opdrachten aan.

Reacties of vragen over degoudenplaat?

email: degoudenplaat@kpnmail.nl
Instagram: VioletJohanFotografie
facebookpagina: De Gouden Plaat
LinkedIn: Violet Johan